Projektledare

Jag hjälper företag och människor att se sina jobb och arbetsuppgifter som ett sätt att leva. Det spelar ingen roll vad vi gör, men sättet vi gör det på är det viktiga. Vi har själva ansvar för de val vi gör. Det är en insikt i livet som gör oss starkare och bättre människa. Hur gör vi detta, vilka mål vi satt och vad som verkligen behövs för att vi ska faktiskt kunna se denna förändring?
 
Med över 20 år i branschen kan jag reklamvärlden på mina 5 fingrar. Som projektledare och copywriter hjälper jag företag och organisationer att utveckla sina varumärken, hur och vad de vill säga – och i vilka medier. Detta gör jag tillsammans med fantastiska specialister från alla olika discipliner.
 
Uppdragen har varit allt från att utveckla företags och organisationers nya varumärkes- och kommunikations-plattformar, hemsidor till att skapa digitala plattformar och annat material däremellan. Både för intern som extern kommunikation.

För Olivia Personlig Assistans har vi skapat en värld som speglar de värderingar Olivia står för. 

"Det är alltid roligt när man träffar och får arbeta med någon som kan hjälpa oss att se på vår verksamhet på ett så klokt sätt som Åsa har gjort. Med hennes bakgrund – och nu också historia – får vi en insikt genom både hennes föredrag och kloka varumärkesbyggande verktyg. Vi står på en gemensam värdegrund och det har hon fått oss att inse och förvalta väl.”
Annette Homle, VD Olivia Personlig Assistans