Logo_Springling_tagl_RGB_eng_header-01

Jag är en föreläsare, coach, författare och människa – mitt budskap är väldigt enkelt. Livet är en fantastisk gåva. Det spelar ingen roll vad vi gör i våra liv, eller vad vi arbetar med; det är hur vi lever och jobbar som är viktigt - och med glädje!

Världen är verkligen en magisk plats. Låt oss dela det!

Åsa Tönne

Föreläsningar, workshops och coaching

Under de senaste 5 åren har jag haft förmånen att bland annat få arbeta som en motiverande och positiv föreläsare. Där delar jag med mig av de lärdomar livet gett mig och vikten av att verkligen låta den emotionella intelligensen spela en stor roll i allas våra liv – både privat som i våra yrkesroller. Det är en fantastisk tillgång om vi vågar – och - lär oss inse hur vi kan balansera IQ och EQ och genom det få en riktig framgångssaga.

Det är ett ständigt lärande. Jag var delaktig i en AfroAmerican Sisterpreneurship Konferens i USA, där en av lärdomarna var att det spelar verkligen ingen roll vem du är och vad du gör – utan en av de viktiga verktygen till framgång är att faktiskt hitta balansen inom dig själv. 

”Dina insikter, erfarenhet och resa ger oss alla – som skapar våra egna historier – hopp och möjligheter. Tack Åsa!” 
Linda Clemons, CEO at Sisterpreneur Inc, USA 

Det är verkligen en fantastisk kraft att kunna få vara med och se hur andra grupper och och från andra länder börjar uppskatta kvinnorna och deras ambitioner och möjligheter! I Saudiarabien blev jag inbjuden att göra föreläsningar om ämnet - Ledande förändring - EQs kraft och mod.

"Det här är något vi alla bör arbeta med, trots livets svårigheter - det är det ett bra liv vi får leva. Åsa levererade sitt budskap och sina kunskaper med otrolig närvaro och med en fantastisk förståelse för gruppen och resan de är på.
Allt detta var tydlig i reaktionerna, frågorna och den fantastiska återkopping som gavs. "
Haifa AlOwain, Corporate Communication, Al Muhaidib

Jag finns även på Talarforum

Nu är jag en av de föreläsare som Talarforum förmedlar.  Hör av er när ni behöver en energiboost, tankeväckare och glädjeinjektion!
 

Ett litet klipp från en föreläsning för Barncancerfonden 

Boken – "Jag gråter inte ..."

Jag har skrivit boken ”Jag gråter inte – det är bara tårarna som rinner” – en berättelse om den karusell som ett liv med cancer är. Hur duktig vi alla än har varit på att hålla allt det jobbiga ifrån oss, har det varit en svår och tuff resa och det har stundvis gjort ont för alla inblandade. 
 
Mina nära anhöriga, läkare och annan delaktig personal har också funderat och skrivit ner några rader om hur de har förhållit sig till situationen. Vi har tvingat oss själva att stanna upp och reflektera. Sedan har vi bundit en sorts fläta av våra berättelser och funderingar så att det till slut blev denna bok! 

"Jag gråter inte – det är bara tårarna som rinner" kommer förhoppningsvis ge er hopp, livsglädje, lite hjälp och kloka tankar på er egen livsresa.

"En fantastisk läsning Åsa. Verkligen rörande, intressant och inspirerande. Det får mig att fundera kring livet och vad jag själv behöver göra. Din bok ger mig verkligen en stund för tanke. Du har fångat dig själv så vackert och du ger mig känslan av riktig kärlek, kärlek till människor, livet och äventyret.
Jag vill verkligen känna mig så öppen och fri som du gör."
/Jill Boggiss, CEO at Clore Social Leadership
 
"Slut! Vet inte vad jag ska säga?
Vet bara att ett dygn av mitt liv blev rikare, ledsnare, gladare men framför allt är jag fruktansvärt tacksam. Tack Åsa!"
/ Peter Cehlin, Arbetsinstruktör, Stockholms Stad
 


 

Bokomslag Strindlund Design

Boken finns även inläst som ljudbok på svenska och är översatt och tillgänglig på engelska.

Köp boken här - du kan bara klicka på valt försäljningsställe
Bokus
Adlibris
Storytel
Nextory
 

Projektledning och koordinering

Med över 25 år i branschen kan jag reklamvärlden på mina 5 fingrar. Som projektledare, koordinator och copywriter hjälper jag företag och organisationer att utveckla sina varumärken, hur och vad de vill säga – och i vilka medier. 
 
Detta gör jag tillsammans med fantastiska specialister från alla olika discipliner.
 
Uppdragen har varit allt från att utveckla företags och organisationers nya varumärkes- och kommunikations-plattformar, hemsidor till att skapa digitala plattformar och annat material däremellan. Både för intern som extern kommunikation.

"Det är alltid roligt när man träffar och får arbeta med någon som kan hjälpa oss att se på vår verksamhet på ett så klokt sätt som Åsa har gjort. Med hennes bakgrund – och nu också historia – får vi en insikt genom både hennes föredrag och kloka varumärkes byggande verktyg. Vi står på en gemensam värdegrund och det har hon fått oss att inse och förvalta väl.”
Annette Homle, tidigare VD Olivia Personlig Assistans

Ett varumärkes- och designarbete tillsammans med Strindlund Design. 

"Åsa är en av de mycket sällsynta och exceptionella människorna som inte nöjer sig med mindre än det bästa, men samtidigt ger allt som behövs för att det ska bli riktigt bra: omsorg, organisation, disciplin, ärlighet, förståelse, stöd, kompetens, trygghet, hängivenhet och passion. Hon är en styrka i varje organisation; en fantastisk inspiration och ett riktigt nöje att arbeta med."  Francois Bourgoin, CEO at DDB Bahrain

Så låt oss prata!

Vi skapar och balanserar lyckan i våra egna liv. Så låt oss tillsammans titta på hur vi kan ge dina vänner och kollegor en känsla av insikt, värderingar, uppskattning, EQ och magi. Allt via föreläsningar, workshops, coaching eller snyggt budskapsmaterial!

Snälla, stanna upp och ta 2 minuter och titta på budskapet i klippet vi precis spelat in. Det är så mycket i våra liv som är helt beroende av vår inställning, vår tacksamhet till vad vi har och glädje att få dela det. Livet är en magisk gåva! Värna om det!

Lyssna på mig och Lili Öst i hennes podcast "Attraktionslagen 2.0"

Ett härligt och givande podd prat med Lili Öst. Glöm inte att;
glädje ger glädje och godhet ger godhet!

Ett litet axplock av pressklipp